ارتباط مسئولین اتحادیه با واحدهای صنفی شهرستان
بازار داغ کلاهبرداران اینترنتی برای اعزام نیروی کار به خارج
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 3:2

 

محمد اکبرنیا در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور اظهار داشت: متأسفانه در شرایطی که با تورم نیروی کار فارغ‌التحصیل و نرخ بیکاری این گروه از جامعه مواجه هستیم، بازار اعزام نیروی کار برای سودجویان جذابیت پیدا کرده و به همین دلیل کلاهبرداران در این زمینه فعال شده اند.

وی با تاکید بر اینکه نیروی کار متقاضی اعزام به خارج، پیش از اقدام در این زمینه باید حتماً از «مجاز» بودن فعالیت کاریابی اطمینان حاصل کنند، درباره نحوه شناسایی و تشخیص کاریابی‌های غیرمجاز گفت: لیست تمام کاریابی‌های بین المللی و داخلی مجاز در سایت وزارت کار اعلام شده و متقاضیان باید فقط از طریق این مراکز برای عزیمت به خارج از کشور با هدف اشتغال اقدام کنند.

مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار ادامه داد: علی رغم پیگیری‌های متعدد اما به دلیل گسترگی فضای مجازی متأسفانه شدت اینگونه فعالیت‌های غیرمجاز همچنان زیاد است و در کنار نظارت‌ها و اقدامات کنترلی، متقاضیان نیز باید جانب احتیاط را رعایت کنند.

اکبرنیا با تاکید بر اینکه پیش از هر اقدام کنترلی، متقاضیان باید مراقب اقدامات فریبکارانه سودجویان در حوزه اعزام نیروی کار باشند، افزود: اطمینان از داشتن مجوز کاریابی مهمترین اصل پیش از اقدام برای شروع فرایند اعزام است و متقاضیان باید به این موضوع توجه داشته باشند تا مبادا فریب وعده‌های دروغین را بخورند.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورت تخلف احتمالی از سوی کاریابی‌های دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور، شاکیان می‌توانند با حمایت وزارت کار به مراجع قضائی شکایت کنند و این وزارتخانه نیز پشتیبان آنها خواهد بود.

مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار تاکید کرد: تنها روش قانونی مهاجرت شغلی، مراجعه متقاضیان به کاریابی‌های دارای مجوز از وزارت کار است که مسئولیت صحت فعالیت این مراکز را این وزارتخانه بر عهده دارد.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
تقسيط ۴۵ ماهه بدهي معوق کارفرمايان/بخشش جرايم کارفرمايان خوش‌حساب
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 2:58

 

به گزارش خبرنگار مهر، کريم ياوري مدير کل حمايت از پايداري مشاغل وزارت کار بخشنامه سازمان تأمين اجتماعي براي رونق توليد را به اين سازمان ابلاغ کرد. سازمان تأمين اجتماعي مکلف شده در نهايت همراهي و همکاري با کارفرمايان بنگاههاي اقتصادي، در جهت رونق توليد و گره گشايي از مشکلات آنان به گسترش خدمات تأمين اجتماعي اهتمام کند.
بر اساس يکي از مفاد اين بخشنامه، بدهيهاي معوق کارفرماياني که توان پرداخت به صورت يکجا را نداشته باشند تا ۴۵ ماه و براي کارگاههاي بحراني نيز تا ۶۰ ماه قابل تقسيط است. همچنين در صورت درخواست کارفرما، بايد در تقسيط بدهي به صورت پلکاني مساعدت شود.
متن بخشنامه ۱۷ بندي سازمان تأمين اجتماعي که به سراسر کشور ابلاغ شده به شرح زير است:
۱- در اجراي مواد ۳۹ و ۱۰۱ قانون تأمين اجتماعي و به منظور تسهيل در رسيدگي و بازرسي از دفاتر قانوني و مدارک کارفرمايان در خصوص بيمه پردازي، لازم است در سال جاري با تاکيد بيشتري مصوبه شماره ۵۰۴۳۲ مورخ ۳۱/‏۰۴/‏۹۶? ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي به اجرا در آيد. همچنين لازم است نسبت به ايجاد وحدت رويه مناسب و شفافيت در اقلام مشمول کسر حق بيمه به لحاظ استخراج و بررسي اسنادي و در کاهش زمان رسيدگي اقدام و براي صدور مفاصا حسابهاي قراردادهاي پيمانکاري اعم از کارگاه ثابت و غير ثابت تسهيلات بيشتري فراهم شود.
۲- با توجه به تفاهمات با وزارتين علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور در خصوص حق بيمه قراردادهاي تحقيقاتي و پژوهشي منعقده في مابين دانشگاهها، مراکز علمي، آموزشي و پژوهشي، پارکهاي علم و فناوري، مراکز رشد و شرکتهاي مستقر در آنها که داراي مجوز از وزارتين مذکور ميباشند و همچنين قراردادهاي منعقده مؤسسات و شرکتهاي دانش بنيان مورد تأييد معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور»، لازم است در صورت ارائه قراردادهاي ياد شده از سوي پيمانکاران مربوطه، بدون اعمال ضريب حق بيمه قرارداد، در حداقل زمان نسبت به ارائه مفاصا حساب ماده ۳۸ قانون تأمين اجتماعي اقدام شود.
۳- لازم است در جهت بهبود فرآيند رسيدگي به قراردادهاي منعقده شرکت پخش فرآوردههاي نفتي با پيمانکاران طرف قرارداد و همچنين اعمال تعديل ضريب حق بيمه، اقدام لازم به عمل آيد.
۴- آن سازمان مجاز به منوط کردن دريافت ليست و حق بيمه جاري کارکنان شاغل در کارگاههاي مشمول قانون تأمين اجتماعي به پرداخت بدهي معوقه و يا تعيين تکليف آن توسط کارفرما نيست و بايد نسبت به دريافت ليست و حق بيمه جاري کارکنان شاغل در کارگاهها اقدام و در خصوص مطالبات معوق از کارفرمايان طبق ساير مقررات رفتار کند.
۵- در مواردي که به تشخيص آن سازمان و يا مراجع قانوني ، کارگاه دچار بحران مالي باشد، در صورت درخواست کارفرما، در نحوه دريافت حق بيمه مساعدت لازم معمول شود.
۶- در صورت درخواست تقسيط از سوي کارفرماياني که توان پرداخت بدهيهاي معوقه را به صورت يک جا نداشته باشند، بايد با بررسي فوري شرايط و وضعيت مالي کارگاه، نسبت به تقسيط تا ۴۵ ماهه و در صورت بحراني بودن وضع کارگاه تا ۶۰ ماهه اقدام شود. همچنين در صورت درخواست کارفرما در تقسيط بدهي به صورت پلکاني مساعدت شود.
۷- در صورتي که کارفرمايان براي تقسيط بدهيهاي کارگاه براي ارائه ضمانت نامه معتبر بانکي و ملکي داراي مشکلاتي باشند، لازم است در صورت درخواست کارفرما نسبت به اخذ ساير وثايق اقدام لازم به عمل آيد.
۸- در صورتيکه برخي از کارفرمايان خوش حساب واحدهاي توليدي، صنعتي، معدني و خدماتي به دليل تحريمهاي ظالمانه و نوسانات ارزي و حوادث غيرمترقبه، دچار بحران شده و در ارسال ليست و پرداخت حق بيمه جاري کارکنان با مشکل مواجه گردند، سازمان بايد در خصوص کارگاههايي که دچار مصاديق وقوع دلايل ابرازي مربوط به بحران کارگاه گردند، نسبت به بخشودگي جرايم در اين حالت در دوره زماني وقوع دلايل ابرازي اقدام نمايد.
۹- لازم است ضمن همکاري با واحدهاي ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعي ترتيبي اتخاد گردد تا کارفرمايان علاوه بر حفظ نيروي کار موجود کارگاه بتوانند از مزاياي طرحهاي مشوق بيمهاي سهم کارفرما در جذب نيروي کار جديد برخوردار شده و نسبت به جذب نيروي کار جديد اقدام نمايند. بديهي است در صورت تصويب آئين نامه اجرايي ماده ۷۱ قانون برنامه ششم توسعه، مراتب جهت اجرا به آن سازمان ابلاغ خواهد شد.
۱۰- در مواردي که کارفرمايان مربوطه با توجه به محاسبه ۴ درصد حق بيمه و مستمري کارهاي سخت و زيان آور به استناد تصميمات کميتههاي بدوي و تجديد نظر مشاغل سخت و زيان آور ، اعتراض خود را مبني بر استانداردسازي و ايمن سازي کارگاه و همچنين عدم ابلاغ تصميمات يادشده از سوي ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي اعلام نمايند، لازم است قبل از محاسبه ۴ درصد مذکور، سخت و زيان آور بودن شغل و محاسبه مبالغ جرايم متعلقه، بدواً از کارفرما پيگيري شده و پس از اعلام نهايي ابلاغ انجام گرفته، محاسبات مربوطه صورت پذيرد.
۱۱- در جهت حل و فصل بخشي از مشکلات ،لازم است آن سازمان و واحدهاي تابعه نسبت به تشکيل جلسات مشترک با تشکلهاي کارفرمايي و کارگري اقدام نمايد.
۱۲- در خصوص پيمانکاران طرحهاي عمراني لازم است، منحصراً پس از اعلام آخرين صورت وضعيت قطعي پيمانکار از سوي واگذارندگان کار، نسبت به محاسبه حق بيمه قرارداد پيمان طبق ماده ۴۱ قانون تأمين اجتماعي اقدام و از محاسبه جرايم تأخير پرداخت حق بيمه قرارداد خودداري شود.
۱۳- با توجه به اينکه در پارهاي موارد درمانگاهها، تجهيزات پزشکي و بعضاً بيمارستانهاي سازمان تأمين اجتماعي دچار خسارتهاي فيزيکي ناشي از سيل گرديده اند، لازم است همکاران خدوم حداکثر تلاش خود را معمول داشته که با ترميم به موقع و جايگزيني ساختمانها، تجهيزات پزشکي و نيروي انساني، هيچ گونه خللي در ارائه خدمات درماني به بيمه شدگان صورت نگرفته و علاوه بر پذيرش حداکثري مراجعات، رضايتمندي لازم را جلب نمايند.
۱۴- با توجه به اينکه برخي از کارفرمايان به دليل عدم وجود نقدينگي لازم، نسبت به ارسال ليست حقوق و مزد ماهيانه کارگران شاغل با بخشي از حق بيمه اقدام مينمايند، لازم است در جهت رفاه حال بيمه شدگان اين گونه کارگاهها و بهره مندي آنان از مزاياي درماني، دفترچه درماني آنها به موقع تمديد گردد.
۱۵- در خصوص آن دسته از بيمه شدگان شاغل در کارگاههاي فعال که محل اشتغال آنها به دليل سيل دچار حادثه و يا بحران گرديده است، بايد تسهيل لازم در خصوص پرداخت غرامت دستمزد ايام بيماري با اولويت بعمل آيد.
۱۶- در خصوص آن دسته از کارگراني که کارگاههاي محل اشتغال آنها دچار بحران ناشي از سيل شده اند، بايد برقراري مقرري بيمه بيکاري با تسهيل و در حداقل زمان و بدون انجام تشريفات صورت پذيرد.
۱۷- با عنايت به پيش بيني و تأمين اعتبار مربوط به حق بيمه سهم دولت (هدفمند سازي يارانهها) در سال جاري، لازم است آن دسته از رانندگاني که تا پايان سال ۹۷ با پرداخت بخشي از حق بيمه سهم خود از سهم منابع حاصله از هدفمندسازي يارانهها برخوردار بوده اند، کماکان در سال جاري نيز بتوانند نسبت به بيمه پردازي خود اقدام نمايند و اين گونه رانندگان نبايد با هيچ گونه مانعي در تداوم پوشش بيمهاي مواجه شوند.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
ابلاغ اجرای طرح بنگاه های کارآفرینی صنفی بارویکرد ایجاد فرصت های شغلی برمبنای زیست بوم های کارآفرین
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 2:51

 

در راستای برنامه­ های رونق تولید و اشتغال وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمایت از کارآفرینان، فراهم شدن زمینه­ های مناسب­تر برای افزایش توان رقابت­ پذیری واحدهای صنفی، افزایش بهره ­وری، جایگاه­ سازی و نمانام (برند) سازی محصولات صنفی، ایجاد مسیر ارتقاء بنگاه ­های صنفی از خرد به کوچک و از کوچک به متوسط، خوشه­ سازی، شبکه سازی، ایجاد و یا توسعه زنجیره­ های تأمین و ارزش بر مبنای زیست ­بوم ­های کارآفرینی با استفاده از ظرفیت قانون و مقررات نظام صنفی، به پیوست «طرح بنگاه ­های کارآفرینی صنفی با رویکرد ایجاد فرصت های شغلی برمبنای زیست بوم های کار آفرینی و اولویت مناطق روستایی و محروم» برای اجرابه کلیه استانها ابلاغ گردید.
در این ابلاغیه سازمانهای صمت علاوه بر تبیین و تشریح طرح درجلسات کارگروه اشتغال استان، مکلف شدند موضوع در اولین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی مطرح نموده و نسبت به ابلاغ آن به اتاق ­های اصناف واتحادیه ­های صنفی برای اجرا – با تعیین و تصویب ضوابط داخلی با رعایت مفاد طرح و نیز اطلاع رسانی کافی با استفاده ازظرفیت های رسانه­ ای استان اقدام و بر حسن اجرای آن نظارت شایسته داشته باشند.
پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
اولتیماتوم رییس مرکز اصناف و بازرگانان به واحدهای صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 2:45

 

به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیمان زندی، رییس مرکز اصناف و بازرگانان و دبیر هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور افزود: با هدف پیشگیری از فشار به مصرف‌کنندگان و ایجاد آرامش در بازار، "نظارت بر واحدهای صنفی" در تمامی رسته‌های صنفی با کمک اصناف تشدید شده است.

به گفته وی، یکی از عوامل شفافیت در بازار در شرایط فعلی، اطلاع‌رسانی به موقع و مناسب به مصرف‌کنندگان کالا و خدمات است از این رو تمام واحدهای صنفی مکلف به درج قیمت و رعایت قیمتهای مصوب اعلامی مراجع ذیصلاح هستند.

رییس مرکز اصناف و بازرگانان در توضیح این مطلب ادامه داد: درج قیمت یکی از عناصر مهم در روابط بین عرضه‌کننده و خریدار است و شاید به همین دلیل، یکی از مواردی که قانون در صورت ارتکاب آن، برای تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان کالا و خدمات مجازات تعیین کرده، "درج نکردن قیمت بر روی کالا و خدمات است".

وی با اشاره به مفاد ماده ۱۵ قانون نظام صنفی گفت: افراد صنفی عرضه‌کننده کالا و خدمات مکلفند با الصاق برچسب روی کالا، یا نصب تابلو در محل کسب یا حرفه، قیمت واحد کالا یا دستمزد خدمات را به طور روشن و مکتوب و به صورتی که برای همگان قابل رویت باشد، اعلام کنند.

زندی با اشاره به دیگر ماده قانونی در زمینه الزام نصب برچسب قیمت، اظهار کرد: ماده ۶۵ قانون نظام صنفی برای تخلفاتی همچون "عدم درج قیمت"، "نصب نکردن برچسب قیمت بر کالا"، "‌استفاده نکردن از تابلو نرخ دستمزد خدمت در محل کسب یا حرفه" یا درج قیمت به نحوی ‌که برای مراجعه‌کنندگان قابل رؤیت نباشد، جریمه نقدی تعیین کرده است.

صدور فاکتور کالا و خدمات الزامی است

وی با تاکید بر اینکه امتناع از درج قیمت، برخورد قانونی را در پی خواهد داشت، با اشاره به اینکه در کنار درج قیمت، صدور فاکتور از ضروریات مهمی است که باید واحدهای صنفی رعایت کنند، گفت: در همه مراحل بایستی صدور فاکتور صورت گیرد تا امکان نظارت بر بازار بیش ار بیش تسهیل شود.

وی افزود: صدور فاکتور ابزار مهمی برای تشخیص و رعایت سودهای قانونی است و اصلاح قیمتها در شبکه توزیع در این ساختار امکان پذیر است. صدور فاکتور در همه مراحل توزیع، از عمده‌فروشی تا رسیدن به دست مصرف‌کننده الزامی است.

او همچنین رعایت موارد قانونی و پرهیز از احتکار و عدم عرضه به موقع کالا را نیز در حوزه وظایف واحدهای توزیعی، در سطح عمده و خرده‌فروشی دانست و از تمامی صنوف چهارگانه ( توزیعی، خدماتی، تولیدی و خدمات فنی ) و تشکلهای صنفی ذیربط خواست در این مسیر همکاری کرده و از تمامی ظرفیتهای خود برای ایجاد شفافیت در بازار بهره ببرند.

زندی همچنین با اشاره به شرایط اقتصادی و تحریم‌ها گفت: راهبردهای این مرکز برای عبور از تحریم‌ها ایجاد امید، ایجاد فرصت و استفاده از ظرفیت‌های اصناف در مقابله با اثرات منفی تحریم است، چرا که اصناف می‌تواند نقش بسزایی در توزیع مطلوب کالاها و رونق تولید ایفا کند، در این مقطع وظیفه خانواده بزرگ اصناف، تلاش مضاعف برای بهبود وضعیت شهروندان و پیشگیری از تشدید فشار بر مردم است که این مهم با حضور پررنگ اصناف و بازاریان امکان‌پذیر خواهد بود.

رییس مرکز اصناف و بازرگانان متذکر شد: با عنایت به قوانین مشروحه و به منظور رعایت حقوق شهروندان و صنوف عرضه‌کننده کالاها و خدمات، بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها و بازرسان اصناف بر نحوه اجرای این قوانین نظارت کرده و در صورت مشاهده تخلف، برابر مقررات اعمال قانون خواهند کرد.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
اطلاعیه
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:5

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
اطلاعیه
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:1

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
روز اصناف برهمکاران گرامی وتمامی اصناف گرامی باد
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:50

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:24

 توزیع کالاها از جمله اصلی‌ترین مسئولیت‌هایی است که به‌عهدهٔ اصناف می‌باشد

 

یکم تیرماه مصادف با روز ملی اصناف

یکی از بزرگترین نهادهاى مدنى در هر کشورى اصناف هستند، این نهادها توسط خود مردم اداره مى شوند و در وضعیت بازار و قیمت گذارى کالاها نقش بسیار موثرى دارند. از این رو اول تیرماه روز اصناف نامگذارى شده و هرساله در این روز مجامع امور صنفى سراسر کشور، مسوولان اتحادیه ها و مدیران وزارت بازرگانى و … گرد هم مى آیند تا در خصوص مشکلات اصناف به تبادل نظر بپردازند.

 

صنف چیست ؟
صِنف یا رَسته انجمنی است که از سوی گروهی از افراد دارای یک حرفه و پیشه تشکیل می‌شود تا از این راه به بهبود کیفیت و بالابردن سطح کیفی مجموعهٔ واحدها، در کنار تعیین تدابیری برای مقابله با تخلفات، و همچنین انجام وظیفهٔ اطلاع‌رسانی دربارهٔ اتفاقات حوزه‌های مرتبط با حرفه موردنظر، یاری رساند. یکی از ویژگیهای اساسی بازارها، تشکل بازاریان در انجمنهای صنفی، یعنی «اصناف» بوده‌است. این انجمنها اصولاً به صاحبان حرفه‌ها تشکل می‌بخشند و دارای وظایف اجتماعی وسیعی نیز هستند.

 

واژه صنف را به سه صورت جمع می‌بندند: صنف‌ها، اصناف، صنوف.
توزیع کالاها از جمله اصلی‌ترین مسئولیت‌هایی است که به‌عهدهٔ اصناف می‌باشد. دسترسی به آمار اصناف ایران از طریق سایت دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی امکان‌پذیر است.

 

تاریخچه اصناف در ایران و جهان
ابتدای پیدایش اصناف اسلامی به قرن سوم هجری می‌رسد که دوره شکوفائی تمدن اسلامی و رونق تجارت و شهرنشینی بود. در این سده بود که تشکل افزارمندان و صنعتگران بر اساس حرفه‌ها و پیشه‌ها بوجود آمد، رشد و توسعه کامل شهرها در دو قرن پنجم و ششم هجری، فعالیتهای اصناف را توسعه فراوان بخشید. برخی از خاورشناسان شوروی، خاستگاه پیدایش انجمنهای صنفی در شهرهای ایرانی را، دوره ساسانیان می‌دانند. برخی دیگر از خاورشناسان، منشأ انجمنهای صنفی اسلامی را در فرقه‌های درویشان و صوفیان و یا صنفهای غازیان جستجو می‌کنند.

 

در قرون وسطی وظیفه اصلی مجموع اصناف در اروپای غربی شامل نظارت محلی بر حرفه یا کسب و کار از طریق تعیین موازین مرغوبیت و قیمت کالا، حمایت از کسب و کار در مقابل رقابت و تعدی، و برقرار کردن مقام اجتماعی اعضای صنف می‌شد. در ادوار گوناگون تشکیلاتی نظیر بازرگانان و ارباب حرف و صنایع در بسیاری از نواحی وجود داشته‌است. اصناف سوداگر یونانی در دوره هلنیستی و زمان رومیان، دارای اهمیت فراوان بودند، اتحادیه‌های صنفی در این کشور به دلیل تحریف قدرت در دست امپراتوری روم شرقی و در بعضی از شهرهای ایتالیا (بویژه در راونا) حداقل تا پایان قرن دهم میلادی باقی‌ماندند، ولی تأثیر آنها در پیدایش صنفهای اروپای قرون وسطی مشخص نیست.


برخی از پژوهندگان، مجموعه اصناف اروپای قرون وسطی را ناشی از تشکیلات قبیله‌ای قدیم ژرمن ها یا از گروههای مذهبی شمرده‌اند. در هر حال، بازرگانان در آغاز قرن یازده میلادی «اصناف تجارتی» را بوجود آوردند. هدف آنها حمایت از تجارت در مقابل خطرات حکومتهای دوره فئودالیته بود. با توسعه تجارت از طریق دریای مدیترانه اصناف و بازرگانان قدرت فراوانی کسب کردند، و بعضی از تجار ایتالیائی مانند «جنووا» و «فلورانس» بر حکومتهای محلی استیلا یافتند.

 

در انگلستان و برخی شهرهای آلمان نیز بسیاری از اصنفا و بازرگانان در توسعه شهرها قدرت زیادی را اعمال کردند. از این پس جنبه محلی بازرگانی بیش از گذشته کاهش یافت. و اصناف شهرهای مختلف برای توسعه و حمایت از دادوستد، با یکدیگر متحد می‌شدند که نمونه بارز آن، اتحادیه «هانسائی» در اروپای شمالی است.

 

 

برخی خاستگاه پیدایش انجمنهای صنفی در شهرهای ایرانی را، دوره ساسانیان می‌دانند

 

 ارباب حرف و صنایع، دست کمی از بازرگانان نداشتند، اصناف حرفه‌ای در قرن دوازدهم میلادی با توسعه شهرها، به سرعت پیش رفتند، و ازحیث قدرت هم پایه بازرگانان و گاه جایگزین آنان شدند. بطور کلی، اعضای هر صنف را استادکاران، شاگردان و کار آموخته‌ها تشکیل می‌دادند. استادکاران، صاحبان کارگاهها بودند که به شاگردان کار می‌آموختند و کار آموخته‌ها کسانی بودند که دوره شاگردی را تمام کرده بودند، ولی نمی‌توانستند به مقام استادکاری برسند (زیرا عده استادکاران محدود بود) چنانچه در ابتدا گفته شد، هر صنف موازینی مربوط به خود را مقرر می‌کرد، اما پس از رشدملل اروپای غربی، اصناف با فرمانروایان دوره فئودالیته در ظاهر مبتنی بر همکاری بود، اما در عمل، اصناف مقتدر، با تهدید یا تطمیع، از دخالت اشراف یا سلاطین در امور خود جلوگیری می‌کردند.

 

گاهی نیز اصناف (مانند صنف نساج در فلاندر) شورشهای ضد حکام فئودال را رهبری می‌کردند. مجموعه اصناف در شهرهای صنعتی، می‌کوشیدند تا بر حکومت بلدی استیلا یابند. اصناف شهر لند در اداره شهر، قدرت بسیار داشتند. در قرون ۱۵ و ۱۶ میلادی، قدرت ملتها و اقتدار سلاطین افزون گشت، و در بعضی موادر پادشاهان از قدرت اصناف کاستند، و آنها را به اطاعت در آوردند.

 

بهبود وسایل و امکانات ارتباطی، توسعه تجارت، و بالاخره ظهور سرمایه داری و مقاطعه کاری به نظام صنفی خاتمه داد. اصناف کوشیدند که انحصارات خود را حفظ کرده و با هر تغییری مخالفت ورزند. روند نظام صنفی با مرور زمان سخت و پیچیده شده و گرایش به موروثی کردن عضویت، بروز یافت. در نتیجه، تجارت و صنعت جدید، به دست سرمایه دارانی افتاد که می‌توانستند خود را با مقتضیات عصر جدید وفق دهند. قدرت مجموعه اصناف از آغاز قرن ۱۷ میلادی در انگلستان روبه زوال گذاشت.

 

جوامع صنفی فرانسه تا قرن ۱۸ میلادی رونق داشتند تا آنکه انقلاب کبیر فرانسه، بساط آنها را بر چید (۱۷۹۱). سازمانهای اصناف آلمانی به تدریح در قرن ۱۹ میلادی از بین رفتند. سازمان اصناف ایتالیا نیز در همین قرن بر افتادند.


در اروپای شرقی سازمانهای اصناف متعدد، در شهرهائی که مرکز دادوستد بود تأسیس شد و قدرت برخی از آنها (خاصه در نوو گروودوکراکو) مدتها برقرار ماند. در هند نیز تشکیلات صنفی پیش از دوره امپراتوری سلسله مارویا، توسعه فراوان یافته بود و پس از استیلای انگلستان نیز مدتها دوام یافت. بدین گونه می‌توان گفت که تشکیلات صنفی در هند حدود ۲۰۰۰ سال سابقه دارد.

 

در ژاپن، تشکیلات اصناف با مخالفت فرمانروایان قرون وسطائی مواجه بود ودر اصلاحات میجی (۱۸۶۸) بطور کامل از بین رفت. جوامع اصناف در چین از زمانهای بسیار قدیم سابقه داشتند، و حتی درقرن ۲۰ میلادی گروههای با نفوذ و با قدرتی بوده‌اند. در آسیا نیز، اتحادیه‌های صنفی، بازرگانان و ارباب حرف و صنایع همانند اتحادیه‌های صنفی اروپا بوده‌است.

 منبع : fa.wikipedia.org

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:21

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
روز اصناف پیشاپیش مبارک باد
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:18

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
روز اصناف برهمکاران گرامی وتمامی اصناف گرامی باد
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:0
پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
( 1 ) صفحه سوم kamal1331 آدرس سایت های مفید برای شما
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:32



کانال تخصصی آموزش زبان انگلیسی آبادیس راه اندازی شد





سامانه اطلاعات مدیریت معاملات املاک کشور


آدرس سایت - وبلاگ - اتاق ها و اتحادیه های صنفی کشور


استعلام قرارداد از طریق کد ملی و کد رهگیری



مجموعه آدرس سایت های حقوقی و قوانینkamalbakamal.blogsky.com


arvin-rose.com گروه نرم افزاری آروین رز


آگهی های قانونی در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران



آدروس ویدئویی آموزشی رایگان اساتید دانشگاه صنعتی شریف


ساخت وبلاگ blogsky.com


آپلودر فیلم رایگان namasha

پیشخوان روزنامه های کشور



افزونه موزیلا


ابزار اسلایدر عکس برای نمایش چندین تصویر در وبلاگ


ابزار تبدیل تاریخ شمسی ، میلادی و قمری به یکدیگر


آزمایش کدهای HTML


سامانه اشیا و مدارک پیدا شده


پخش رادیو و تلویزیونهای جمهوری اسلامی ایران



سامانه 118 مخابرات کشور


شورای اسلامی شهر قزوین qazvinshora.ir


شهرداری قزوین qazvin.ir/web/guest




پلیس فتاcyberpolice.ir



تغییرات شماره تلفن های استان قزوین



سایت هواشناسی قزوین ، پیش بینی چهارده روز هوای قزوین


سایت ادارات،ارگانها سازمانهای،قزوین

 

نقشه قزوین (1)


کمال الکترونیک  kamalelectronic.blogsky.com

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
( 1 ) صفحه اول kamal1331
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:32


لطفا سوالات خود را از تلگرام  و سروش برایم ارسال بفرمایید


t.me/kamal1331


https://sapp.ir/kamal1331


آدرس کانال و گروه های مفید اصناف


کل رسته های اتحادیه های قزوین در سایت ایرانیان1398/02/19


رویت کل رسته های اتحادیه های قزوین در سایت ایرانیان 1398/02/19


تکلیف سازمان امور مالیاتی و اجزای آن در اجرای دقیق قوانین و مقررات




دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمانهای کشور


iranianasnaf.ir


qatc.ir





سایت اتاق اصناف شمیرانات

http://www.mosms.ir



سامانه تدارکات الکترونیکی دولت


پایگاه اطلاه رسانی مناقصات کشور


سایت اطاق اصناف قزوین

http://asnafeqazvin.com


سایت اتاق اصناف ایران

http://otaghasnafeiran.ir



مصوبات کمیسیون نظارت استان قزوین


جستجوی مصوبات هیئت عالی نظارت و شهرهای ایران


ثبت شکایت از سازمانهای صنفی( کمیسیون استان،کمیسیون شهرستان،اتاق اصناف شهرستان،اتحادیه)



جستجوی شرکت های ثبت شده( روزنامه رسمی )



سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور



اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی شهرستان تهران


https://t.me/ethehadiemokhaberat





استعلام شماره سریال گوشی‌های تلفن‌همراه جهت تشخیص قاچاق از غیرقاچاق،

تنها از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۸۸۷



ساد 24 : سامانه اعلام سرقت و استعلام چک

http://sad24.ir


سامانه اشیاء گمشده


کاسب : اول درس مکاسب


مرشد چلویی بهترین کاسب قرن


ارتباط گستران هزاره

پایگاه اطلاع رسانی مناقصات٬ مزایدات و فرصتهای تجاری کل کشور


https://t.me/hezarehinfo_channel/2598


وبلاگ اتحادیه های قزوین -ایمیل اتحادیه های قزوین - اتاق ها و اتحادیه های صنفی کشور


قانون کسب و کار


آیین‌نامه اجرایی ماده (16) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار


قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۳ با اصلاحات مصوب ۱۳۹۴/۷/۲۱

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
فروش فوق‌العاده و فروش اقساطی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

در اجرای تبصره ذیل ماده 70 قانون نظام صنفی مصوب اسفند ماه 1382 مجلس شورای اسلامی بدین وسیله آیین‌نامه اجرایی تبصره مذکور را مشتمل‌بر بیست ماده و سه تبصره به شرح ذیل تصویب می‌نماید.

ماده 1- فروش اقساطی عبارتست از واگذاری کالا یا خدمات به بهای معلوم به خریدار به ترتیبی که تمام یا قسمتی از بهای مزبور به اقساط مساوی یا غیرمساوی در سررسیدهای معین دریافت گردد.ماده 2- قیمت فروش اقساطی در سطح واحدهای تولیدی، عمده‌فروشی و خرده‌فروشی و خدماتی برابر با قیمت فروش نقدی بعلاوه حداکثر تا یک و نیم درصد به ازای هر ماه نسبت به مبلغ باقیمانده (پرداخت نشده قیمت نقدی در روز معاملهمی‌باشد.ماده 3- اعلام قیمت فروش نقدی و اقساطی بصورت قطعی برای کالاها و خدمات موضوع این آیین‌نامه توسط فروشنده به خریدار الزامی است.ماده 4- در فروش اقساطی تنظیم قرارداد بین خریدار و فروشنده مشتمل‌بر مشخصات کامل کالا یا خدمت، مبلغ پرداخت نقدی، مبلغ فروش اقساطی و نحوه پرداخت آن، تعداد اقساط و نوع تضمین الزامی است.تبصره– شورای اصناف کشور با همکاری مجامع امور صنفی مکلفند حداکثر ظرف دو ماه از تاریخ تصویب این آیین‌نامه، جهت واحدهای صنفی، نسبت به تهیه فرم نمونه قرارداد بصورت متحدالشکل اقدام نمایند.ماده 5- در صورتی که خریدار قبل از سر رسیدهای مقرر قصد واریز تمام یا قسمتی از بدهی خود را بنماید، فروشنده مکلف است پس از کسر مابه‌التفاوت قیمت نقدی و اقساطی موضوع ماده دو این آیین‌نامه، متناسب با میزان بدهی خریدار کسورات لازم را لحاظ نماید.ماده 6فروشنده می‌تواند به منظور حصول اطمینان از بازپرداخت بهای کالای فروخته شده، با ارایه رسید معتبر از خریدار، تضمین کافی حداکثر به میزان کل اقساط اخذ نماید.ماده 7- فروش فوق العاده به عرضه کالا جهت فروش به قیمت حداقل پانزده درصد پایین‌تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار که در مدت معین تحت شرایط و ضوابط این آیین‌نامه انجام می‌گیرد، اطلاق می‌شود.ماده 8- تعداد دفعات برگزاری فروش فوق‌العاده واحدهای صنفی حداکثر سه نوبت در سال و هر نوبت حداکثر به مدت یک ماه می‌باشد.ماده 9- واحدهای صنفی متقاضی فروش فوق‌العاده مکلفند کلیه کالاهای موجود در واحد خود را تحت ضوابط این آیین‌نامه به فروش رسانند.ماده 10- هر واحد صنفی قبل از فروش فوق‌العاده مکلف است مدارک زیر را همراه درخواست با ذکر تاریخ پیشنهادی برای فروش فوق‌العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوطه تسلیم نماید.الف– فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحد صنفی.ب– فاکتور خرید یا مدارکی دال‌بر قیمت‌های تمام شده.ج– فهرست قیمت‌های رسمی یا متعارف در حال فروش عادی.د– تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا در مورد فروش فوق‌العاده کالا.هـ- لیست قیمت کالا پس از کسر تخفیف.اتحادیه موظف است حداکثر ظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز فروش فوق‌العاده کالا جهت متقاضیان اقدام و در صورت عدم موافقت، مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلام نماید.تبصره 1در صورت مخالفت و یا عدم پاسخگویی اتحادیه به درخواست متقاضی، وی می تواند حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ اعلام نظر و یا 15 روز از تاریخ درخواست، اعتراض خود را از طریق مجمع امور صنفی ذیربط پیگیری نماید و در صورتی که مجمع ذیربط اعتراض متقاضی را وارد تشخیص دهد، می‌تواند رأساً و یا از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به صدور مجوز اقدام نماید.تبصره 2- چنانچه متقاضی نسبت به نظر مجمع امور صنفی معترض باشد و یا ظرف مهلت مقرر اعتراض خویش را نسبت به نظریه اتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط اعلام ننماید، می‌تواند حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ اعلام نظر و یا انقضای مدت اعتراض به نظریه اتحادیه، اعتراض خویش را به کمیسیون نظارت اعلام نماید و نظر کمیسیون نظارت قطعی و برای اتحادیه و مجمع امور صنفی لازم‌الاجراء می‌باشد.ماده 11- واحدهای صنفی موظفند پس از اخذ مجوز انجام فروش فوق‌العاده، ضمن الصاق آن در محل کسب، تابلویی شامل نرخ اولیه، میزان تخفیف و مدت فروش فوق‌العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف را در مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد، نصب نمایند.ماده 12- اتحادیه‌ها و مجامع امور صنفی صادرکننده مجوز فروش فوق العاده مکلفند پس از صدور مجوز، یک نسخه از مجوز را در استانها به سازمان بازرگانی استان و در شهرستانها به مدیریت بازرگانی شهرستان ارسال نمایند. همچنین به منظور برخورداری واحدهای صنفی برگزار کننده فروش فوق العاده از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهت حوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.ماده 13- واحدهای صنفی مجاز نمیباشند برای جلب مشتری درباره کالاهای مورد عرضه در فروش فوق العاده، برخلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف واقع علاوه ‌بر تعقیب قانونی، موجب جلوگیری از فروش فوق العاده خواهد شد.ماده 14- در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز یا عدم رعایت مقررات این آیین نامه اقدام به فروش فوق العاده نماید، مرتکب تخلف صنفی گردیده و به مجازات مقرر در ماده 70 قانون نظام صنفی محکوم میگردد و چنانچه عمل واحد صنفی مشمول تخلف دیگری نیز باشد، به مجازات مربوط به آن تخلف نیز محکوم میشود.ماده 15- واحد صنفی برگزار کننده فروش فوق العاده، مکلف به صدور و تسلیم فاکتور فروش یا فیش صندوق به مشتری میباشد.ماده 16- واحدهای فاقد پروانه کسب، مجاز به فروش فوق العاده نمیباشند. در صورت انجام، اتحادیه های صنفی ذیربط موظفند طبق ماده 27 قانون نظام صنفی این گونه واحدها را تعطیل نمایند.ماده 17- اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی جهت انجام خدمات به واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده مینمایند، مجازند مبلغی را بر اساس آیین نامه موضوع تبصره 1 ماده 31 قانون نظام صنفی دریافت نمایند.ماده 18- به منظور تنظیم بازار و تشخیص ضرورت برگزاری فروش فوق العاده توسط معاون بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی، مجامع امور صنفی مکلفند با همکاری اتحادیه ها نسبت به انجام آن اقدام و در صورت عدم تمایل اتحادیه های صنفی رأساً با دایر نمودن مکان هایی در نقاط مختلف شهر در این خصوص اقدام نمایند.ماده 19- سازمان بازرگانی استانها، ادارات بازرگانی شهرستانها و کمیسیونهای نظارت و اتحادیه-های صنفی بر نحوه انجام فروش اقساطی و فروش فوق العاده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی نظارت مینمایند.ماده 20- ناظران و بازرسان سازمان بازرگانی استانها، ادارات بازرگانی شهرستانها، کمیسیونهای نظارت و اتحادیه های صنفی مکلفند به شکایات افراد از اشخاص حقیقی و حقوقی که با فروش اقساطی و یا فروش فوقالعاده به اشخاص خسارت وارد می آورند را بررسی و در صورت احراز تخلف، فرد متخلف را به مراجع قانونی ذیربط معرفی نمایند. 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
حراج و فروش فوق العاده واحدهای صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

ماده یکتعاریف

الف– تعریف حراج: در این آیین نامه حراج به عرضه کالا جهت فروش به قیمت پایین تر از قیمت خرید یاتمام شده و نازل تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار، مربوط به پایان فصل مصرف– توسعه اولیه فروش کالا – تغییر شغل – تعطیل واحد صنفی که در مدت معین در واحدهایصنفی ، تحت شرایط و ضوابط این آیین نامه انجام می گیرد اطلاق می شود.

ب– تعریف فروش فوقالعاده: به عرضه کالا جهت فروش به قیمت حداقل 10 یا 15 درصد پایین تر ازقیمت متعارف و تعادلی بازار که در مدت معین در واحدهای صنفی تحت شرایط و ضوابط اینآیین نامه انجام می گیرد، اطلاق می شود.

ماده 2– تعداد دفعات برگزاری حراج و فروش فوق العاده واحدهایصنفی حداکثر سه نوبت در سال و هر نوبت به مدت یک ماه می باشد.

ماده 3– واحدهای صنفی متقاضی انجام حراج یا فروش فوق العادهمکلفند کلیه کالاهای مورد عرضه را تحت ضوابط برگزاری حراج یا فروش فوق العاده بهفروش رسانند.

تبصره – کلیه عناوین فروشهای غیر متعارفواحدهای صنفی تحت هر نام با نظر اتحادیه صنف مربوط مشمول یکی از تعاریف حراج یافروش فوق العاده خواهد بود.

ماده 4– هر واحد صنفی قبل از حراج و یا فروش فوق العاده مکلف استمدارک زیر را همراه درخواست حراج یا فروش فوق العاده با ذکر تاریخ پیشنهادی برایحراج یا فروش فوق العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوط و در صورت عدم وجوداتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط تسلیم نماید.

الف – فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحدصنفی.

ب- فاکتور خرید یا مدارکی دال بر قیمت های تمامشده.

ج- فهرست قیمت های متعارف در حال فروش عادی.

د- تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا درمورد فروش فوق العاده کالا.

هـ - لیست قیمت کالا پس از کسرتخفیف.

اتحادیه ها و مجامع امور صنفی موظفند حداکثرظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز حراج و یا فروش فوق العاده کالا جهت متقاضیاناقدام نمایند و در صورت عدم موافقت مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلامنمایند.

تبصره: عدم پاسخگویی اتحادیه ها و یا مجامعامور صنفی به درخواست واحدهای صنفی در زمان مقرر یک هفته به منزله موافقت با حراجیا فروش فوق العاده و صدور مجوز برای آنها محسوب می شود. در این شرایط اگر تخلفاتینسبت به مواد این آیین نامه از طرف واحدهای صنفی صورت گیرد و مسوولیت آن مستقیما بهعهده آنان خواهد بود.

ماده 5– هر واحد صنفی که بخواهد کالا یا مصنوعات یا فرآورده هایخود را حراج و یا فروش فوق العاده نماید موظف است علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه صنفمربوط و در صورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط، تابلویی شامل نرخاولیه، میزان تخفیف و مدت حراج یا فروش فوق العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف رادر مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد نصب نماید.

ماده 6– اتحادیه ها و مجامع امور صنفی صادر کننده مجوز حراج و یافروش فوق العاده مکلفند پس از صدورمجوز، مراتب را در استان ها به سازمان بازرگانیاستان و در شهرستان ها به مدیریت بازرگانی شهرستان اعلام نمایند. همچنین به منظوربرخورداری واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده و یا حراج می نمایند از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهتحوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.

ماده 7– واحدهای صنفی مجاز نمی باشند که برای جلب مشتری دربارهکالاهای مورد حراج یا فروش فوق العاده بر خلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف علاوهبر تعقیب قانونی متخلف، موجب تعطیل حراج یا فروش فوق العاده خواهد شد.

ماده 8– در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز از اتحادیه و درصورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط اقدام به حراج و یا فروش فوق العادهنماید مرتکب تخلف صنفی گردیده و طبق قانون و مقررات نظام صنفی با وی برخورد میگردد.

ماده 9– واحد صنفی مکلف است در مقابل عرضه کالاهای مورد حراج ویا فروش فوق العاده، فاکتور فروش و یا رسید و فیش صندوق صادر و بهمشتری تسلیمنماید.

بصره – کلیه عناوین فروشهای غیر متعارف واحدهایصنفی تحت هر نام با نظر اتحادیه صنف مربوط مشمول یکی از تعاریف حراج یا فروش فوقالعاده خواهد بود.

ماده 4– هر واحد صنفی قبل از حراج و یا فروش فوق العاده مکلف استمدارک زیر را همراه درخواست حراج یا فروش فوق العاده با ذکر تاریخ پیشنهادی برایحراج یا فروش فوق العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوط و در صورت عدم وجوداتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط تسلیم نماید.

الف – فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحدصنفی.

ب- فاکتور خرید یا مدارکی دال بر قیمت های تمامشده.

ج- فهرست قیمت های متعارف در حال فروش عادی.

د- تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا درمورد فروش فوق العاده کالا.

هـ - لیست قیمت کالا پس از کسرتخفیف.

اتحادیه ها و مجامع امور صنفی موظفند حداکثرظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز حراج و یا فروش فوق العاده کالا جهت متقاضیاناقدام نمایند و در صورت عدم موافقت مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلامنمایند.

تبصره: عدم پاسخگویی اتحادیه ها و یا مجامعامور صنفی به درخواست واحدهای صنفی در زمان مقرر یک هفته به منزله موافقت با حراجیا فروش فوق العاده و صدور مجوز برای آنها محسوب می شود. در این شرایط اگر تخلفاتینسبت به مواد این آیین نامه از طرف واحدهای صنفی صورت گیرد و مسوولیت آن مستقیما بهعهده آنان خواهد بود.

ماده 5– هر واحد صنفی که بخواهد کالا یا مصنوعات یا فرآورده هایخود را حراج و یا فروش فوق العاده نماید موظف است علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه صنفمربوط و در صورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط، تابلویی شامل نرخاولیه، میزان تخفیف و مدت حراج یا فروش فوق العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف رادر مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد نصب نماید.

ماده 6– اتحادیه ها و مجامع امور صنفی صادر کننده مجوز حراج و یافروش فوق العاده مکلفند پس از صدورمجوز، مراتب را در استان ها به سازمان بازرگانیاستان و در شهرستان ها به مدیریت بازرگانی شهرستان اعلام نمایند. همچنین به منظوربرخورداری واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده و یا حراج می نمایند از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهتحوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.

ماده 7– واحدهای صنفی مجاز نمی باشند که برای جلب مشتری دربارهکالاهای مورد حراج یا فروش فوق العاده بر خلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف علاوهبر تعقیب قانونی متخلف، موجب تعطیل حراج یا فروش فوق العاده خواهد شد.

ماده 8– در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز از اتحادیه و درصورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط اقدام به حراج و یا فروش فوق العادهنماید مرتکب تخلف صنفی گردیده و طبق قانون و مقررات نظام صنفی با وی برخورد میگردد.

ماده 9– واحد صنفی مکلف است در مقابل عرضه کالاهای مورد حراج ویا فروش فوق العاده، فاکتور فروش و یا رسید و فیش صندوق صادر و به مشتری تسلیمنماید.

ماده 10– واحدهای فاقد پروانه کسب مجاز به حراج و یا فروش فوقالعاده نمی باشند. در صورت انجام آن، مجامع و اتحادیه های صنفی ذیربط موظفند حراج ویا فروش فوق العاده این گونه واحدها را تعطیل نمایند.

ماده 11– اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی جهت انجام خدمات بهواحدهای صنفی که اقدام به حراج و یا فروش فوق العاده می نمایند، مجازند مبلغی را باتصویب کمیسیون نظارت شهرستان مربوطه دریافت نمایند.

ماده 12– سازمان بازرگانی استان ها می توانند در صورت تشخیص وضرورت برای تنظیم بازار با همکاری مجام و اتحادیه های صنفی ذیربط و تصویب کمیسیوننظارت تمهیدات لازم بمنظور برگزاری فروش های فوق العاده هماهنگ واحدهای صنفی راحداقل دو بار در سال (پاییز و بهار) فراهم آورند.

اده 13– نظارت بر حسن اجرای این آیین نامه به عهده اتحادیه ها ومجمع امور صنفی ذیربط و سازمان بازرگانی استان در مراکز استان ها و در شهرستان هایتابعه با مدیریت بازرگانی شهرستان می باشد.

ماده 14– این آیین نامه شامل 14 ماده و 2 تبصره در تاریخ 19/3/1383 توسط وزیر محترم بازرگانی تصویب گردیده است.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
سامانه پیام کوتاه اتحادیه
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
کارگاه آموزشی نظام آراستگی و مرتب سازی محیط کار با نام اقتصادی ۵s در سطح کارکنان تشکل های صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

اجرای سیستم ۵s گامی موثر و نوین در ارتقای سطح کیفی و بهبود عملکرد کارکنان در محیط کار منتج به راندمان مطلوب بشمار می رود.ساماندهی محیط کار،  بخشی از کار روزمره کارکنان محسوب می شود و کاری نیست که عده ای دیگر مسئول و موظف به اجرای آن باشند.
ایشان در ادامه به بیان تعریفی از ۵s  و مزایای پیاده سازی این سیستم در سطح سازمانهای صنفی پرداختند:
۵s یکی از مباحث عمده در مدیریت است، فنی که به منظور برقراری و حفظ امنیت فضای کیفیتی در یک سازمان استفاده می شود.
این سیستم نتایج بسیارخوبی رابرای واحدهای خدماتی به ارمغان آورده،نتایجی که معمولا با استفاده ازاین روش حاصل می گردد را می توان به اختصار به پیشگیری از وقفه کاری و افزایش راندمان کاری در محیط کار عنوان کرد. هدف نهایی «۵s» پیشگیری از اتلاف وقت است.

گامهای ۵s :
ساماندهی (sort) ، نظم وترتیب (set in order) ، پاکیزه سازی (Shine) ، استانداردسازی (Standardize) و در نهایت انضباط و تکلیف (Sustain)                                                                            

مزایای ۵s در خدمات، نیروی انسانی و محیط کار:                                             
خدمات
کاهش اتلاف خدمات ناشی از نابسامانی و در هم ریختگی                           
دسترسی آسانتر به اسناد، قطعات و ابزار مورد نیاز
ایجاد و ترویج فرهنگ پیشگیری بجای درمان و نگهداری بجای تعمیر
نیروی انسانی
افزایش روحیه نشاط و شادابی افراد در محیط کار
بهبود ارتباطات بین افراد در محیط کار
حفظ آراستگی واحد ها
محیط کار
ایمن شدن محیط کار و جلوگیری از حوادث و سوانح کار
بهداشتی شدن محیط کار
آماده بودن همیشگی محیط کار جهت هر بازدید

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
آیین نامه های موضوع بند (ب) ماده (۳۷) قانون نظام اصلاح قانون نظام صنفی اتحادیه های صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

در اجرای بند (ب) ماده (۳۷) قانون اصلاح قانون نظام صنفی آیین نامه های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی و تشکیلاتی اتحادیه های صنفی  با توجه به نیاز تشکل های صنفی به چارت تشکیلاتی و  آیین نامه های مذکور مورد تصویب واقع شد.

ایشان اظهار داشت؛ قانونگذار با لحاظ بند(ب) ماده (۳۷) قانون اختیار وضع مقررات مذکور را در جهت ایجاد ساختار در سطح تشکل ها و وحدت رویه بیان میدارد.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
سامانه پرداخت لیست حق بیمه -قوانین بیمه -مشاهده سوابق -فیش حقوقی مستمری بگیران - قوانین تعاون
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18


سامانه پرداخت لیست حق بیمه -قوانین بیمه -مشاهده سوابق -فیش حقوقی مستمری بگیران - قوانین تعاون


قوانین کار و تامین اجتمایی


PDF


مجموعه تراکت های آموزشی


 قوانین سازمان تامین اجتمایی




مجموعه آئین نامه های سازمان تامین اجتماعی


PDF


نماینده اتاق اصناف در هیات های بدوی و تجدید نظر تامین اجتمایی


مجموعه سوالات و پرسش و پاسخ تامین اجتمایی 1391


دانلود کنید



کارهای‌ سخت‌ و زیان‌ آور


PDF


سهم بخشودگی کارفرما در برنامه پنجم


PDF


آرای دیوان عدالت  - تامین اجتمایی


PDF


پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
آرشیو قوانین3( 1 ) قانون نظام صنفی-قوانین اصناف، اتحادیه ها ،اتاق های اصناف ، kamal1331
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

آرشیو قوانین3( 1 ) قانون نظام صنفی-قوانین اصناف، اتحادیه ها ،اتاق های اصناف ، kamal1331

 


مرشد چلویی بهترین کاسب قرن



سامانه آموزشی ،پرسش و پاسخ قوانین نظام صنفی



قانون نظام صنفی


آیین نامه های قانون نظام صنفی


 شناسایی واحد صنفی با کدملی  


 ضرایب عمده و خرده فروشی


قوانین کسب و کار


سازمان صنعت معدن و تجارت


مراحل ثبت علائم تجاری


جستجوی شرکت های ثبت شذه


قوانین بهداشت واحد های صنفی


نرخ نامه اتحادیه های قزوین


 کاسب : اول درس مکاسب


 شرکت های شهر صنعتی استان قزوین


قوانین نیروی انتظامی


سایت ادارات،ارگانها سازمانهای،قزوین


سایت نماداعتماد الکترونیکی


قوانین مالیاتی


وبلاگ اتحادیه های قزوین


 پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتمایی


قوانین سازمان ثبت اسناد واملاک


مجموعه آدرس سایت حقوقی


قانون ساماندهی مشاغل خانگی


مجموعه کامل قوانین شهرداری


جستجو در سایت خانه ملت(مجلس)


سامانه تدارکات الکترونیکی دولت


تغییرات شماره تلفن های استان قزوین


آیین نامه دفاترخدمات حضوری اینترنت


جزئیات طرح آموزش استاد شاگردی


حاکمیت قانون ( قانون خاص


قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه


بخشی از دستورالعمل تبلیغات محیطی کالا و خدمات


قوانین حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان - آیین نامه اجرایی ماده (6) قانون حمایت از مصرف کنندگان


آیین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر آنها


آرای دیوان عدالت اداری


قوانین تعاون


قانون موجر و مستاجر مصوب 1376


تعیین تکلیف 19 روستای الحاقی به مجموعه شهری قزوین


روستاهای تحت پوشش بخش مرکزی قزوین


لغو اخذ عوارض از تابلو های سردرب مغازه ها و دفاترکار



اتحادیه‏‌ها متولی تعیین مالیات صنوف تهرانی شدند


رویت قانون اصلاح قانون مالیات های مستقیم1394/5/19


دانلود قانون اصلاح قانون مالیات های مستقیم1394/5/19


اخبار اختصاصی مشاغل خانگی


سایت اطاق اصناف قزوین


قوانین چک





 

پیوند ها

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
اتحادیه لوازم یدکی فروشان شیروان
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 8:18

سایت جامع تجارت معرفی شده و با هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال بهره برداری می باشد 


پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
سلام
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:44

 بزودی

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
حامی یدک تهیه قطعات یدکی مصرفی خودرو شما با کیفیت اصلی و قیمت مناسب تولید کننده به مصرف کننده
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 22:39

 


tabligh.jpg 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه ها، ،
سامانه پیام رسان هوشمند mst.mosms.ir
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:41

 

قابل توجه


 اعضای محترم کمیسیون نظارت،اتاقهای اصناف ،اتحادیه های صنفی و اصناف کشور



سامانه پیام رسان هوشمند



پرسش و پاسخ های قانون نظام صنفی بصورت آنلاین


لطفا ثبت نام کنید


mst.mosms.ir



ثبت نام جهت دریافت SMS

 

www.mosms.ir


پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
رسته های تحت پوشش اتحادیه
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

رسته های تحت پوشش اتحادیه  

 

کد آیسیک

شرح رسته

503013

فروش لوازم یدکی ماشینهای سبک

503014

فروش لوازم یدکی ماشینهای سنگین

503015

نمایندگی فروش لوازم یدکی ماشینهای سبک

503016

نمایندگی فروش لوازم یدکی ماشینهای سنگین وراه سازی

523814

خرده فروشی لوازم وابزار آلات کشاورزی

515411

عمده فروشی قطعات یدکی ماشین آلات وتجهیزات کشاورزی

503012

فروش لوازم تزئینات اتومبیل

501013

نمایندگی فروش خودروهای سبک وسنگین داخلی وخارجی

515418

نمایندگی فروش ماشین آلات کشاورزی

523412

خرده فروشی ابزارآلات صنعتی

523818

خرده فروشی موتور آلات وماشین آلات کشاورزی

 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
منشور اخلاقی اصناف شیروان
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

منشور اخلاقی اصناف شیروان :

در شهر دارالمصلین ما اصناف  شیروان در مسیر بارگاه ملکوتی ثامن الححج(ع) اصول اسلامی وارزشهای اخلاقی زیرراباور داشته وبرای تحقق ونهادینه شدن آن از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد در این راستا هر فرد صنفی خود راملزم میداند:رعایت قانون:قوانین ومقررات جاری جامعه را رعایت نموده وضمن همکاری با نهادها وارگانهای دولتی ودر راستای رعایت قانون وصیانت وپاسداری از امنیت جامعه ومنافع ملی کشور از هیچ کوششی فروگذار ننماید.رضایت مشتری:بااین باورکه مشتریان سرمایه های اصلی ومایه حیات صنوف هستند اصل جلب رضایت مشتری را به عنوان مهمترین عامل موفقیت در هر حرفه ای رعایت کند.
صداقت:در ارائه هر گونه کالا وخدمات به مشتری  اصل مهم صداقت را رعایت نموده ومحصول ارائه شده را براساس واقعیت موجود وبه دور ازتبلیغات کذب به مشتری ارائه نماید.رعایت عدل وانصاف:در محاسبه قیمت تمام شده رعایت عدل وانصاف را نموده وبا رعایت سود منصفانه کالا وخدمات را به مشتری عرضه نماید.تکریم مقام والای انسانی:با آگاهی از ضرورت تکریم مقام والای انسانی برخورد صحیح و دوستانه ورعایت ادب واحترام را در هر شرایط و موقعیت برای مشتری اعمال نماید.ارائه کالا در کوتاهترین زمان: حتی الامکان نسبت به ارائه کالا وخدمات مشتری در کوتاهترین زمان ممکن اقدام واز اتلاف دقت جلوگیری نماید.رقابت سالم: در قبال کاری خودبا اعتقادبه ضرورت ایجاد فضای کسب وکار فعال و رقابت سالم از بکارگیری شیوه های غیر حرفه ای وغیر اخلاقی در تعامل با آنان اجتناب نماید.مقررات ایمنی وبهداشتی را به منظور حفظ سلامت خود ودیگران در محیط کار از طریق تعامل وهمکاری مستمر با مسئولین ذیربط رعایت نماید.
از هرگونه ترویز ونیرنگ در معاملات :شامل قاچاق کالا گران فروشی واحتکار اجناس که باعث ایجاد خدشه در انجام معامله میشود پرهیزنماید.امید است با رعایت اصول فوق بخصوص اصل انصاف ودر نظرگرفتن رضایت خداوند متعال در همه کارها مصداق واقعی کاسب حبیب خدا گردیم

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
فروش فوق‌العاده و فروش اقساطی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

در اجرای تبصره ذیل ماده 70 قانون نظام صنفی مصوب اسفند ماه 1382 مجلس شورای اسلامی بدین وسیله آیین‌نامه اجرایی تبصره مذکور را مشتمل‌بر بیست ماده و سه تبصره به شرح ذیل تصویب می‌نماید.

ماده 1- فروش اقساطی عبارتست از واگذاری کالا یا خدمات به بهای معلوم به خریدار به ترتیبی که تمام یا قسمتی از بهای مزبور به اقساط مساوی یا غیرمساوی در سررسیدهای معین دریافت گردد.ماده 2- قیمت فروش اقساطی در سطح واحدهای تولیدی، عمده‌فروشی و خرده‌فروشی و خدماتی برابر با قیمت فروش نقدی بعلاوه حداکثر تا یک و نیم درصد به ازای هر ماه نسبت به مبلغ باقیمانده (پرداخت نشده قیمت نقدی در روز معاملهمی‌باشد.ماده 3- اعلام قیمت فروش نقدی و اقساطی بصورت قطعی برای کالاها و خدمات موضوع این آیین‌نامه توسط فروشنده به خریدار الزامی است.ماده 4- در فروش اقساطی تنظیم قرارداد بین خریدار و فروشنده مشتمل‌بر مشخصات کامل کالا یا خدمت، مبلغ پرداخت نقدی، مبلغ فروش اقساطی و نحوه پرداخت آن، تعداد اقساط و نوع تضمین الزامی است.تبصره– شورای اصناف کشور با همکاری مجامع امور صنفی مکلفند حداکثر ظرف دو ماه از تاریخ تصویب این آیین‌نامه، جهت واحدهای صنفی، نسبت به تهیه فرم نمونه قرارداد بصورت متحدالشکل اقدام نمایند.ماده 5- در صورتی که خریدار قبل از سر رسیدهای مقرر قصد واریز تمام یا قسمتی از بدهی خود را بنماید، فروشنده مکلف است پس از کسر مابه‌التفاوت قیمت نقدی و اقساطی موضوع ماده دو این آیین‌نامه، متناسب با میزان بدهی خریدار کسورات لازم را لحاظ نماید.ماده 6فروشنده می‌تواند به منظور حصول اطمینان از بازپرداخت بهای کالای فروخته شده، با ارایه رسید معتبر از خریدار، تضمین کافی حداکثر به میزان کل اقساط اخذ نماید.ماده 7- فروش فوق العاده به عرضه کالا جهت فروش به قیمت حداقل پانزده درصد پایین‌تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار که در مدت معین تحت شرایط و ضوابط این آیین‌نامه انجام می‌گیرد، اطلاق می‌شود.ماده 8- تعداد دفعات برگزاری فروش فوق‌العاده واحدهای صنفی حداکثر سه نوبت در سال و هر نوبت حداکثر به مدت یک ماه می‌باشد.ماده 9- واحدهای صنفی متقاضی فروش فوق‌العاده مکلفند کلیه کالاهای موجود در واحد خود را تحت ضوابط این آیین‌نامه به فروش رسانند.ماده 10- هر واحد صنفی قبل از فروش فوق‌العاده مکلف است مدارک زیر را همراه درخواست با ذکر تاریخ پیشنهادی برای فروش فوق‌العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوطه تسلیم نماید.الف– فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحد صنفی.ب– فاکتور خرید یا مدارکی دال‌بر قیمت‌های تمام شده.ج– فهرست قیمت‌های رسمی یا متعارف در حال فروش عادی.د– تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا در مورد فروش فوق‌العاده کالا.هـ- لیست قیمت کالا پس از کسر تخفیف.اتحادیه موظف است حداکثر ظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز فروش فوق‌العاده کالا جهت متقاضیان اقدام و در صورت عدم موافقت، مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلام نماید.تبصره 1در صورت مخالفت و یا عدم پاسخگویی اتحادیه به درخواست متقاضی، وی می تواند حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ اعلام نظر و یا 15 روز از تاریخ درخواست، اعتراض خود را از طریق مجمع امور صنفی ذیربط پیگیری نماید و در صورتی که مجمع ذیربط اعتراض متقاضی را وارد تشخیص دهد، می‌تواند رأساً و یا از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به صدور مجوز اقدام نماید.تبصره 2- چنانچه متقاضی نسبت به نظر مجمع امور صنفی معترض باشد و یا ظرف مهلت مقرر اعتراض خویش را نسبت به نظریه اتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط اعلام ننماید، می‌تواند حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ اعلام نظر و یا انقضای مدت اعتراض به نظریه اتحادیه، اعتراض خویش را به کمیسیون نظارت اعلام نماید و نظر کمیسیون نظارت قطعی و برای اتحادیه و مجمع امور صنفی لازم‌الاجراء می‌باشد.ماده 11- واحدهای صنفی موظفند پس از اخذ مجوز انجام فروش فوق‌العاده، ضمن الصاق آن در محل کسب، تابلویی شامل نرخ اولیه، میزان تخفیف و مدت فروش فوق‌العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف را در مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد، نصب نمایند.ماده 12- اتحادیه‌ها و مجامع امور صنفی صادرکننده مجوز فروش فوق العاده مکلفند پس از صدور مجوز، یک نسخه از مجوز را در استانها به سازمان بازرگانی استان و در شهرستانها به مدیریت بازرگانی شهرستان ارسال نمایند. همچنین به منظور برخورداری واحدهای صنفی برگزار کننده فروش فوق العاده از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهت حوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.ماده 13- واحدهای صنفی مجاز نمیباشند برای جلب مشتری درباره کالاهای مورد عرضه در فروش فوق العاده، برخلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف واقع علاوه ‌بر تعقیب قانونی، موجب جلوگیری از فروش فوق العاده خواهد شد.ماده 14- در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز یا عدم رعایت مقررات این آیین نامه اقدام به فروش فوق العاده نماید، مرتکب تخلف صنفی گردیده و به مجازات مقرر در ماده 70 قانون نظام صنفی محکوم میگردد و چنانچه عمل واحد صنفی مشمول تخلف دیگری نیز باشد، به مجازات مربوط به آن تخلف نیز محکوم میشود.ماده 15- واحد صنفی برگزار کننده فروش فوق العاده، مکلف به صدور و تسلیم فاکتور فروش یا فیش صندوق به مشتری میباشد.ماده 16- واحدهای فاقد پروانه کسب، مجاز به فروش فوق العاده نمیباشند. در صورت انجام، اتحادیه های صنفی ذیربط موظفند طبق ماده 27 قانون نظام صنفی این گونه واحدها را تعطیل نمایند.ماده 17- اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی جهت انجام خدمات به واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده مینمایند، مجازند مبلغی را بر اساس آیین نامه موضوع تبصره 1 ماده 31 قانون نظام صنفی دریافت نمایند.ماده 18- به منظور تنظیم بازار و تشخیص ضرورت برگزاری فروش فوق العاده توسط معاون بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی، مجامع امور صنفی مکلفند با همکاری اتحادیه ها نسبت به انجام آن اقدام و در صورت عدم تمایل اتحادیه های صنفی رأساً با دایر نمودن مکان هایی در نقاط مختلف شهر در این خصوص اقدام نمایند.ماده 19- سازمان بازرگانی استانها، ادارات بازرگانی شهرستانها و کمیسیونهای نظارت و اتحادیه-های صنفی بر نحوه انجام فروش اقساطی و فروش فوق العاده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی نظارت مینمایند.ماده 20- ناظران و بازرسان سازمان بازرگانی استانها، ادارات بازرگانی شهرستانها، کمیسیونهای نظارت و اتحادیه های صنفی مکلفند به شکایات افراد از اشخاص حقیقی و حقوقی که با فروش اقساطی و یا فروش فوقالعاده به اشخاص خسارت وارد می آورند را بررسی و در صورت احراز تخلف، فرد متخلف را به مراجع قانونی ذیربط معرفی نمایند. 

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
حراج و فروش فوق العاده واحدهای صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

ماده یکتعاریف

الف– تعریف حراج: در این آیین نامه حراج به عرضه کالا جهت فروش به قیمت پایین تر از قیمت خرید یاتمام شده و نازل تر از قیمت متعارف و تعادلی بازار، مربوط به پایان فصل مصرف– توسعه اولیه فروش کالا – تغییر شغل – تعطیل واحد صنفی که در مدت معین در واحدهایصنفی ، تحت شرایط و ضوابط این آیین نامه انجام می گیرد اطلاق می شود.

ب– تعریف فروش فوقالعاده: به عرضه کالا جهت فروش به قیمت حداقل 10 یا 15 درصد پایین تر ازقیمت متعارف و تعادلی بازار که در مدت معین در واحدهای صنفی تحت شرایط و ضوابط اینآیین نامه انجام می گیرد، اطلاق می شود.

ماده 2– تعداد دفعات برگزاری حراج و فروش فوق العاده واحدهایصنفی حداکثر سه نوبت در سال و هر نوبت به مدت یک ماه می باشد.

ماده 3– واحدهای صنفی متقاضی انجام حراج یا فروش فوق العادهمکلفند کلیه کالاهای مورد عرضه را تحت ضوابط برگزاری حراج یا فروش فوق العاده بهفروش رسانند.

تبصره – کلیه عناوین فروشهای غیر متعارفواحدهای صنفی تحت هر نام با نظر اتحادیه صنف مربوط مشمول یکی از تعاریف حراج یافروش فوق العاده خواهد بود.

ماده 4– هر واحد صنفی قبل از حراج و یا فروش فوق العاده مکلف استمدارک زیر را همراه درخواست حراج یا فروش فوق العاده با ذکر تاریخ پیشنهادی برایحراج یا فروش فوق العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوط و در صورت عدم وجوداتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط تسلیم نماید.

الف – فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحدصنفی.

ب- فاکتور خرید یا مدارکی دال بر قیمت های تمامشده.

ج- فهرست قیمت های متعارف در حال فروش عادی.

د- تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا درمورد فروش فوق العاده کالا.

هـ - لیست قیمت کالا پس از کسرتخفیف.

اتحادیه ها و مجامع امور صنفی موظفند حداکثرظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز حراج و یا فروش فوق العاده کالا جهت متقاضیاناقدام نمایند و در صورت عدم موافقت مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلامنمایند.

تبصره: عدم پاسخگویی اتحادیه ها و یا مجامعامور صنفی به درخواست واحدهای صنفی در زمان مقرر یک هفته به منزله موافقت با حراجیا فروش فوق العاده و صدور مجوز برای آنها محسوب می شود. در این شرایط اگر تخلفاتینسبت به مواد این آیین نامه از طرف واحدهای صنفی صورت گیرد و مسوولیت آن مستقیما بهعهده آنان خواهد بود.

ماده 5– هر واحد صنفی که بخواهد کالا یا مصنوعات یا فرآورده هایخود را حراج و یا فروش فوق العاده نماید موظف است علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه صنفمربوط و در صورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط، تابلویی شامل نرخاولیه، میزان تخفیف و مدت حراج یا فروش فوق العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف رادر مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد نصب نماید.

ماده 6– اتحادیه ها و مجامع امور صنفی صادر کننده مجوز حراج و یافروش فوق العاده مکلفند پس از صدورمجوز، مراتب را در استان ها به سازمان بازرگانیاستان و در شهرستان ها به مدیریت بازرگانی شهرستان اعلام نمایند. همچنین به منظوربرخورداری واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده و یا حراج می نمایند از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهتحوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.

ماده 7– واحدهای صنفی مجاز نمی باشند که برای جلب مشتری دربارهکالاهای مورد حراج یا فروش فوق العاده بر خلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف علاوهبر تعقیب قانونی متخلف، موجب تعطیل حراج یا فروش فوق العاده خواهد شد.

ماده 8– در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز از اتحادیه و درصورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط اقدام به حراج و یا فروش فوق العادهنماید مرتکب تخلف صنفی گردیده و طبق قانون و مقررات نظام صنفی با وی برخورد میگردد.

ماده 9– واحد صنفی مکلف است در مقابل عرضه کالاهای مورد حراج ویا فروش فوق العاده، فاکتور فروش و یا رسید و فیش صندوق صادر و بهمشتری تسلیمنماید.

بصره – کلیه عناوین فروشهای غیر متعارف واحدهایصنفی تحت هر نام با نظر اتحادیه صنف مربوط مشمول یکی از تعاریف حراج یا فروش فوقالعاده خواهد بود.

ماده 4– هر واحد صنفی قبل از حراج و یا فروش فوق العاده مکلف استمدارک زیر را همراه درخواست حراج یا فروش فوق العاده با ذکر تاریخ پیشنهادی برایحراج یا فروش فوق العاده کالا، جهت اخذ مجوز به اتحادیه مربوط و در صورت عدم وجوداتحادیه به مجمع امور صنفی ذیربط تسلیم نماید.

الف – فهرست کلیه کالاهای مورد عرضه در واحدصنفی.

ب- فاکتور خرید یا مدارکی دال بر قیمت های تمامشده.

ج- فهرست قیمت های متعارف در حال فروش عادی.

د- تعیین درصد تخفیف نسبت به قیمت فروش کالا درمورد فروش فوق العاده کالا.

هـ - لیست قیمت کالا پس از کسرتخفیف.

اتحادیه ها و مجامع امور صنفی موظفند حداکثرظرف مدت یک هفته نسبت به صدور مجوز حراج و یا فروش فوق العاده کالا جهت متقاضیاناقدام نمایند و در صورت عدم موافقت مراتب را با ذکر دلایل قانونی به متقاضی اعلامنمایند.

تبصره: عدم پاسخگویی اتحادیه ها و یا مجامعامور صنفی به درخواست واحدهای صنفی در زمان مقرر یک هفته به منزله موافقت با حراجیا فروش فوق العاده و صدور مجوز برای آنها محسوب می شود. در این شرایط اگر تخلفاتینسبت به مواد این آیین نامه از طرف واحدهای صنفی صورت گیرد و مسوولیت آن مستقیما بهعهده آنان خواهد بود.

ماده 5– هر واحد صنفی که بخواهد کالا یا مصنوعات یا فرآورده هایخود را حراج و یا فروش فوق العاده نماید موظف است علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه صنفمربوط و در صورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط، تابلویی شامل نرخاولیه، میزان تخفیف و مدت حراج یا فروش فوق العاده و قیمت کالا پس از کسر تخفیف رادر مدخل مغازه خود به طوری که در معرض دید همگان باشد نصب نماید.

ماده 6– اتحادیه ها و مجامع امور صنفی صادر کننده مجوز حراج و یافروش فوق العاده مکلفند پس از صدورمجوز، مراتب را در استان ها به سازمان بازرگانیاستان و در شهرستان ها به مدیریت بازرگانی شهرستان اعلام نمایند. همچنین به منظوربرخورداری واحدهای صنفی که اقدام به فروش فوق العاده و یا حراج می نمایند از تخفیفهای مالیاتی، اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی مکلفند یک نسخه از مجوز صادره را جهتحوزه مالیاتی مربوطه ارسال نمایند.

ماده 7– واحدهای صنفی مجاز نمی باشند که برای جلب مشتری دربارهکالاهای مورد حراج یا فروش فوق العاده بر خلاف واقع تبلیغ نمایند. تبلیغ خلاف علاوهبر تعقیب قانونی متخلف، موجب تعطیل حراج یا فروش فوق العاده خواهد شد.

ماده 8– در صورتی که واحد صنفی بدون دریافت مجوز از اتحادیه و درصورت عدم وجود اتحادیه از مجمع امور صنفی ذیربط اقدام به حراج و یا فروش فوق العادهنماید مرتکب تخلف صنفی گردیده و طبق قانون و مقررات نظام صنفی با وی برخورد میگردد.

ماده 9– واحد صنفی مکلف است در مقابل عرضه کالاهای مورد حراج ویا فروش فوق العاده، فاکتور فروش و یا رسید و فیش صندوق صادر و به مشتری تسلیمنماید.

ماده 10– واحدهای فاقد پروانه کسب مجاز به حراج و یا فروش فوقالعاده نمی باشند. در صورت انجام آن، مجامع و اتحادیه های صنفی ذیربط موظفند حراج ویا فروش فوق العاده این گونه واحدها را تعطیل نمایند.

ماده 11– اتحادیه ها و یا مجامع امور صنفی جهت انجام خدمات بهواحدهای صنفی که اقدام به حراج و یا فروش فوق العاده می نمایند، مجازند مبلغی را باتصویب کمیسیون نظارت شهرستان مربوطه دریافت نمایند.

ماده 12– سازمان بازرگانی استان ها می توانند در صورت تشخیص وضرورت برای تنظیم بازار با همکاری مجام و اتحادیه های صنفی ذیربط و تصویب کمیسیوننظارت تمهیدات لازم بمنظور برگزاری فروش های فوق العاده هماهنگ واحدهای صنفی راحداقل دو بار در سال (پاییز و بهار) فراهم آورند.

اده 13– نظارت بر حسن اجرای این آیین نامه به عهده اتحادیه ها ومجمع امور صنفی ذیربط و سازمان بازرگانی استان در مراکز استان ها و در شهرستان هایتابعه با مدیریت بازرگانی شهرستان می باشد.

ماده 14– این آیین نامه شامل 14 ماده و 2 تبصره در تاریخ 19/3/1383 توسط وزیر محترم بازرگانی تصویب گردیده است.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
کارگاه آموزشی نظام آراستگی و مرتب سازی محیط کار با نام اقتصادی ۵s در سطح کارکنان تشکل های صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

اجرای سیستم ۵s گامی موثر و نوین در ارتقای سطح کیفی و بهبود عملکرد کارکنان در محیط کار منتج به راندمان مطلوب بشمار می رود.ساماندهی محیط کار،  بخشی از کار روزمره کارکنان محسوب می شود و کاری نیست که عده ای دیگر مسئول و موظف به اجرای آن باشند.
ایشان در ادامه به بیان تعریفی از ۵s  و مزایای پیاده سازی این سیستم در سطح سازمانهای صنفی پرداختند:
۵s یکی از مباحث عمده در مدیریت است، فنی که به منظور برقراری و حفظ امنیت فضای کیفیتی در یک سازمان استفاده می شود.
این سیستم نتایج بسیارخوبی رابرای واحدهای خدماتی به ارمغان آورده،نتایجی که معمولا با استفاده ازاین روش حاصل می گردد را می توان به اختصار به پیشگیری از وقفه کاری و افزایش راندمان کاری در محیط کار عنوان کرد. هدف نهایی «۵s» پیشگیری از اتلاف وقت است.

گامهای ۵s :
ساماندهی (sort) ، نظم وترتیب (set in order) ، پاکیزه سازی (Shine) ، استانداردسازی (Standardize) و در نهایت انضباط و تکلیف (Sustain)                                                                            

مزایای ۵s در خدمات، نیروی انسانی و محیط کار:                                             
خدمات
کاهش اتلاف خدمات ناشی از نابسامانی و در هم ریختگی                           
دسترسی آسانتر به اسناد، قطعات و ابزار مورد نیاز
ایجاد و ترویج فرهنگ پیشگیری بجای درمان و نگهداری بجای تعمیر
نیروی انسانی
افزایش روحیه نشاط و شادابی افراد در محیط کار
بهبود ارتباطات بین افراد در محیط کار
حفظ آراستگی واحد ها
محیط کار
ایمن شدن محیط کار و جلوگیری از حوادث و سوانح کار
بهداشتی شدن محیط کار
آماده بودن همیشگی محیط کار جهت هر بازدید

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
آیین نامه های موضوع بند (ب) ماده (۳۷) قانون نظام اصلاح قانون نظام صنفی اتحادیه های صنفی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 23:29

در اجرای بند (ب) ماده (۳۷) قانون اصلاح قانون نظام صنفی آیین نامه های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی و تشکیلاتی اتحادیه های صنفی  با توجه به نیاز تشکل های صنفی به چارت تشکیلاتی و  آیین نامه های مذکور مورد تصویب واقع شد.

ایشان اظهار داشت؛ قانونگذار با لحاظ بند(ب) ماده (۳۷) قانون اختیار وضع مقررات مذکور را در جهت ایجاد ساختار در سطح تشکل ها و وحدت رویه بیان میدارد.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
هند، امپراتور موتورسیکلت در ایران
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 1:31

هند توانست با خلاقیت در طراحی و کیفیت بهتر گوی سبقت را از چین در بازار موتورسیکلت ایران برباید و امپراتور بازار موتورسیکلت در ایران شود. کمپانی TVS هند که موتورهای آپاچی را تولید می‌کند با عرضه موتوری در طرح ویو با نام ROCKZ به بازار ایران توانسته است عنوان پرفروش‌ترین موتور را از آن خود کند.
 
به گزارش شرق، قیمت این موتورها حدود شش‌میلیون‌و۲۰۰هزارتومان است. موتور avenjer با حجم موتور ۲۰۰سی‌سی از سری تولیدی‌های شرکت باجاج هند هم که شبیه موتورهای هزار دهه‌های پیشین است، توانسته بازار خوبی را کسب کند.
 
موتور وارد نمی‌شود
 
سری به آمارهای گمرک می‌زنیم. واردات موتورسیکلت ثبت‌شده در این جداول به‌قدری پایین است که به نظر ورود موتورسیکلت به تعداد انگشتان یک دست را نشان می‌دهد. واردات موتورسیکلت از هند در سال ۹۲، ۲۸۱کیلوگرم و در هفت‌ماهه امسال ۷۶۵ کیلوگرم درج شده است؛ آماری که اصلا با واقعیت موجود در بازار تطابقی ندارد. با محمدخادم منصوری، رییس اتحادیه فروشندگان موتورسیکلت صحبت می‌کنیم و علت را از وی جویا می‌شویم. واقعیت آن است که موتورهای هندی به‌صورت قطعات به کشور وارد شده و در کارخانجات داخلی مونتاژ می‌شوند؛ اتفاقی که برای موتورهای چینی هم می‌افتد.
 
به‌گفته منصوری در حال حاضر ۴۰ کارخانه در کشور به مونتاژ قطعات واردشده اشتغال دارند. عمده موتورهای تولیدی هم هوندا ۱۲۹ و محصولات کمپانی TVS است. وقتی علت پرطرفدار‌بودن موتورهای هندی را از منصوری می‌پرسم به کیفیت اشاره می‌کند. به نظر او هند توانسته با طرح‌های جوان‌پسند و کیفیت‌های بهتر نسبت به رقیبش، سهم بیشتری از بازار ایران را در اختیار بگیرد. واردات موتورسیکلت مونتاژشده نیز در سال‌های گذشته بین ۵۰۰هزاردلار تا شش‌میلیون‌دلار متغیر بوده است. نکته قابل‌توجه دیگر در محصولات وارداتی هم کشورهای مبدا است که از سمت کشورهای اروپایی مانند انگلستان و ایتالیا در سال ۸۴ و ۸۵ به سمت کشورهای تایوان، هنگ‌کنگ، هند و چین تغییر کرده است.
 
نقد خدمات پس از فروش در ایران
 
گلایه از قطعات بی‌کیفیت و نداشتن خدمات پس از فروش مناسب نیز از دیگر مباحث مطروحه با رییس اتحادیه فروشندگان موتورسیکلت است. او می‌گوید: هیچ‌یک از اعضای ما حق ندارند محصولاتشان را بدون خدمات پس از فروش به بازار عرضه کنند. بنابراین در صورت شکایت مشتریان می‌توان پرونده آنها را به تعزیرات ارجاع داده و آنها را جریمه کرد. اما اینکه خدمات پس از فروش چه طیف خدماتی را در بر می‌گیرد موضوعی است که مورد انتقاد منصوری نیز هست. به‌گفته وی فروشندگان غالبا تعویض روغن و آچارکشی را به‌عنوان خدمات پس از فروش تلقی کرده و سایر خدمات از فهرست آنها حذف می‌شود. از این‌رو نیاز به قوانین محکم و جدیدی داریم تا به مشکلات مشتریانمان از این طریق پایان دهیم.
 
کیفیت فراموش‌شده در بازار ارزان‌ترین‌ها
 
منصوری در ادامه می‌افزاید: در سال‌های گذشته افزایش سریع نرخ ارز، قیمت‌ها را در این بازار به‌شدت افزایش داد. بنابراین یکی از دلایل قیمت‌های فعلی در بازار نشات‌گرفته از رشد قیمت ارز است. تقریبا تمامی موتورسیکلت‌هایی که بتوان در مورد آنها به‌عنوان پرتقاضاترین صحبت کرد، وارداتی هستند. از پالس و آپاچی هندی تا هیوسانگ و دایلیم کره‌ای. اما هنوز هم ارزان‌ترین‌ها بازار خوبی دارند. برای آنها که موتور وسیله کارشان است و در بازار تردد دارند، ارزان‌ترین موتورسیکلت‌های بازار موتورسیکلت‌های با موتورهای ۱۲۵سی‌سی هستند. این موتورهای ۱۲۵ سی‌سی از قیمت یک‌میلیون‌و۶۰۰هزارتومان شروع می‌شوند و معمولا برخی برندها گران‌تر و تا یک‌میلیون‌و۸۰۰هزارتومان و بعضا دو‌میلیون‌تومان هم محصول خود را می‌فروشند، اما دست‌اندرکاران بازار می‌گویند: متاسفانه با توجه به رونق بازار فروش اینگونه موتورسیکلت‌ها، سازندگان از کیفیت بسیاری از قطعات آن کاسته و حتی درباره تامین قطعات یدکی نیز هیچ ارتقای کیفیتی نداده‌اند، چون تصور می‌کنند بازارشان همیشه داغ است.
 
 دست‌دوم‌های دردسرساز
 
برخی از موتوردوستان برای داشتن موتوری با قیمت مناسب‌تر به‌سراغ دست‌دوم‌ها می‌روند گرچه این کار کمی اقتـصادی‌تر به نظر می‌رسد، اما باید از فوت و فن انتخاب بهترین گزینه نیز سررشته داشته باشید، چون در این بازار اتفاقات و البته مشکلاتی وجود دارد که می‌تواند باعث دردسرهایی شود. فروشندگان می‌گویند: موتورسیکلت دست‌دوم یا کارکرده سود زیادی دارد. برای فروش موتورسیکلت صفرکیلومتر قیمتی که کارخانه به ما می‌دهد، معلوم است اما موتور دست‌دوم دارای نوسان قیمت است که می‌تواند سود زیادی را نصیب واسطه‌ها کند.
 
غول‌های ۱۲۰میلیونی
 
جذاب‌ترین بخش از بازار موتورسیکلت به غول‌های گرانقیمت بازمی‌گردد. آنجا که موتورهایی با قیمت‌هایی چندین برابر پژو و ال۹۰، نگاه هر رهگذری در خیابان را به‌سمت خود جلب می‌کند. موتورسیکلت هم مانند خودرو کف و سقف قیمتش، فاصله عجیب و غریبی دارد. قیمت‌ها از یک‌میلیون‌تومان آغاز شده و تا ۱۲۰میلیون‌تومان پیش می‌رود. غول‌ها محصول شرکت‌های بزرگ دنیا مانند BMW هستند. این موتورها برای تردد نیاز به داشتن مجوز دارد و هر کسی نمی‌تواند تجربه رانندگی با آن را داشته باشد. گران‌ترین موتورسیکلت مشاهده شده در تهران موتورسیکلتی است که به گفته فروشنده آن، سوزوکی به سفارش کشور آمریکا ساخته است.
 
این موتورسیکلت با حجم موتور ۱۱۰۰ سی‌سی، ۱۲۵میلیون‌تومان قیمت‌گذاری شده است. منصوری در این‌باره می‌گوید: موتورهای بالای ۲۵۰سی‌سی بدون داشتن مجوزهای خاص آزاد نیست و محصولات عرضه شده به بازار توسط کارخانجات داخلی برای فروش نیز در سطح ۲۵۰سی‌سی است، اما موتورسیکلت هوندای ژاپن با حجم موتور هزارسی‌سی مدل ۲۰۰۷ با قیمت ۷۵‌میلیون‌تومان و موتورسیکلت کاوازاکی با حجم موتور ۶۳۶سی‌سی، ۴۰میلیون‌تومان از دیگر موتورهای‌گرانقیمت در بازار است.
 
کاوازاکی ۲۵۰Z یکی از جدیدترین محصولات این شرکت ژاپنی و میهمان جدید بازار ایران است. حداکثر قدرت این موتورسیکلت به عدد شگفت‌انگیز ۳۱/۵ اسب‌بخار می‌رسد تا این موتورسیکلت ۱۶۸ کیلوگرمی به یکی از پرشتاب‌ترین گزینه‌های موجود در بازار بدل شود. البته پرداخت مبلغ ۵۵‌میلیون‌تومان برای تجربه این همه قابلیت شگفت‌انگیز فنی نیز چندان کم نیست. موتورسیکلت کـاوازاکـی KLX با حجم‌موتور ۲۵۰سی‌سی و قیمت ۳۵‌‌میلیون‌تومان، KTM EXC-F با حجم موتور ۲۵۰سی‌سی و قیمت ۵/۴۱‌‌میلیون‌تومان، R1000ApriliaRSV_Mille با قیمت ۴۲‌میلیون‌تومان، ۱۰۹۸Ducati با قیمت ۶۸‌میلیون‌و۵۰۰‌هزارتومان و همچنین  CC4MvAugusta F با قیمت ۷۵‌میلیون‌تومان در رده‌ گران‌ترین‌ها قرار گرفته‌اند.
 
نمایشگاه‌های تازه‌تاسیس
 
عرضه موتورهایی با قیمت‌های صدمیلیونی، به فروشگاه و نمایشگاه درخوری هم نیاز دارد. به همین دلیل نیز مدتی است نمایشگاه‌ها در خیابان‌های مناطق شمالی شهر تاسیس شده‌اند. موتورهای عرضه شده در این نمایشگاه‌ها به‌لحاظ قدرت، کیفیت، شتاب و سایر ویژگی‌ها منحصربه‌فرد بوده و فقط به مشتریان خاص عرضه می‌شود.

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
ثبت دامنه در ایرانیک
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 20:35

پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
رعایت صدور پروانه کسب تولیدی
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 0:4

قابل توجه اتحادیه ها و رعایت صدور پروانه کسب تولیدی


ماده 45. در زمان صدور پروانه بهره برداری واحدهای صنعتی کوچک و خرد، چنانچه برای واحد جواز صنفی تولیدی صادر شده

باشد مجوز صنفی باطل شده تلقی می گردد.


ماده 46. صدور همزمان پروانه بهره برداری و جواز صنفی تولیدی برای یک واحد تولیدی ممنوع است.
تبصره 1. ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، ضوابط جداسازی صنف و صنعت توسط معاونت

برنامه ریزی با همکاری معاونت های تخصصی و معاونت بازرگانی داخلی تهیه و اعلام می گردد.


تبصره 2. صدور جواز صنفی تولیدی برای واحدهایی که مشمول صنعت می گردند ممنوع است.
ماده 47. معاونت امور صنایع و اقتصادی و معاونت امور معادن و صنایع معدنی بر اساس حوزه مدیریت مسئول

نظارت بر حسن اجرای مفاد مواد مندرج این فصل خواهد بود.



متن کامل دستورالعمل 100 ماده ای سرمایه گذاری


پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف
جستجو در سایت خانه ملت و رویت مصوبات قانون نظام صنفی در مجلس
نوشته شده توسط مهدی باقری شیروان در ساعت 0:4




جستجو در سایت خانه ملت





پنجره واحد اصناف و بازرگانان ورود به سایت اصناف

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 12 صفحه بعد